Du er stygg, feit og burde dø! (Sigrid sin blogg)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Du er stygg, feit og burde dø!Såg et innlegg som var reblogga på en blogg, og reblogga det ej og for å dele budskapet frå det. Innlegget er HERFRA. 


Jeg har hele tiden prøvd å fortelle at jeg har det ikke bra med meg selv, mer om det skal jeg prøve å få skrevet om litt senere, nå tenker jeg å ta et av problemene ved meg. Noe som faktisk er en stor ting fra min side, som jeg tenker på hver dag. 

Selvbilde og selvtillit er noe som folk snakker veldig mye om. Det er et tema som går igjen hele tiden. Alle har en form for selvtillit og selvbilde, men noen har en bra selvtillit og et bra selvbilde, men andre har en dårlig selvtillit og et dårlig selvbilde. Jeg går under den andre, jeg har absolutt ingen bra selvtillit eller selvbilde. Jeg har et utrolig dårlig syn på meg selv. Jeg hater meg selv, jeg hater hvordan jeg ser ut, jeg hater meg selv
Jeg er feit, jeg er stygg, jeg er ikke verdt noenting,  Det er noen av setningene som går gjennom i hodet mitt. Hjernen min har begynt å spise disse ordene og innstilt seg på at det er slikt. Og forteller meg stadig vekk at det faktisk er slik. Jeg er ikke verdt noenting, jeg er ikke pen og ja, jeg er feit og ingen vil noen gang ville ha meg ! 

Jeg vet at det sikkert er mange som sitter med slike tanker som meg, og det er aldri morsomt. Jeg misunner alltid de som har et bra selvbilde og en bra selvtillit. Jeg skulle ønske jeg også hadde det, og andre ganger føler jeg at jeg kan bli irritert når de som er utrolig pene sitter og forteller at de synes de er stygge og har masse fett på kroppen når de omtrent ikke har noenting, man kan såvidt se noe som helst fett, mens på meg er det masse. Det er ting som gjør det bare enda verre inni meg. Når jenter som egentlig har et vakkert ansikt og en vakker kropp kommer og forteller at de er så stygge og alt det der så får jeg bare en vond klump i magen som gjør at jeg føler meg bare enda mer stygg, fordi ingen gutt kommer noen gang til å like meg, mens de jentene er kjempe populære og alle vil ha dem. Så sitter jeg igjen der og ingen vil i det hele tatt snakke til meg omtrent. Det eneste de kanskje vil er å peke på meg mens de er sammen med kameratene sine og begynne å le. Det skjer meg ofte. 
Gutter kan komme gående, syklende eller kjørende forbi meg og le av meg. Slenge ord til meg som man aldri vil høre, og hvert fall ikke fra en gutt. Det alle jenter ønsker å høre fra gutter er at de er vakre, ikke at de forteller deg hvor stygg du er. Men det er det jeg får, jeg får alltid det at jeg er stygg, Jeg tørr ikke å dra på stranden som de fleste gleder seg til ved sommeren, legge seg på stranden, sole seg og bade. Bare kose seg på stranden i bikini i varmen. Jeg tørr ikke det, det er så vidt jeg klarer å gå i t-skjorte. Jeg har ofte mest lyst til å bare stenge meg inne fordi at jeg ikke orker å høre disse tingene om meg, som jeg egentlig vet godt nok fra før.

Har helt fra barneskolen fått høre hvor stygg jeg er, og den verste setningen jeg har fått tror jeg må være da noen gutter kom til meg og sa at jeg var så utrolig stygg og feit at jeg bare burde gå å henge meg. De hadde ikke villet leve et sekund om de hadde sett ut som meg, og at jeg aldri kom til å finne meg en kjæreste fordi jeg var så utrolig ekkel å se på. Det er noe som har satt seg hardt inni meg. Det sitter der og vil nok aldri komme til å forsvinne. Jeg ble så såret og ble også veldig påvirket av den setningen. Når jeg fikk høre den setningen så dro jeg hjem, jeg var alene og jeg tenkte på alle mulige måter hvor jeg kunne ta livet mitt. Jeg prøvde forskjellige måter, det eneste jeg ikke tenkte på da, det var piller.. Jeg kuttet meg masse på armene, jeg fant tau, prøvde å kvele meg selv på andre måter, prøvde å fylle opp en greie med vann for å drukne meg selv, jeg prøvde masse. Jeg hatet meg selv mer enn noen gang. Jeg var så lei meg, jeg var så kvalm av å se meg selv i speilet. Slik er det også den dag i dag. Jeg blir kvalm av å se på meg selv, jeg hater å se meg selv i speilet og gråter nesten så fort jeg klarer å se meg selv. Ofte prøver jeg å unngå speil, skulle også ønske jeg hadde klart å ungått  mennesker også slik at de ikke kunne se den stygge og ekle meg. 

Jeg sitter ofte og tenker på hva kan jeg gjøre for at jeg skal få et bedre syn på meg selv, hva kan jeg gjøre? Jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal snu om på dette selv, for uansett hvor jeg er så får jeg enten blikk eller setninger mot meg, som gjør at jeg bare føler meg enda verre. Men hvorfor må folk gjøre slik? Hvorfor må folk være så slemme og gjøre andre sitt selvbilde og selvtillit så utrolig dårlig? Hvorfor kan de ikke heller være snille, hjelpe de med å få et bedre syn på seg selv. Jeg skulle ønske jeg hadde klart det. At jeg hadde klart å sett annerledes på meg selv, men jeg klarer ikke og hvert fall ikke når andre komme og forteller meg hvor stygg og elendig jeg ser ut og at jeg ikke burde leve og at foreldrene mine burde skamme seg over å ha et barn som meg. Det er aldri morsomt og det blir aldri morsomt heller.. 

 • 6 kommentarer


  Jeg synes synd på henne11.06.2012 kl.22:17

  Det er jo kjempe synd på henne jeg hadde og et dårlig selvbilde og selvtilitt en stund... men jeg prøvde ikke og drepe meg selv og det var heller ingen som sa noe stygt til meg.

  Jeg synes kjempe synd i henne!
  Sigrid11.06.2012 kl.22:41

  Jeg synes synd på henne: E veldig synd at andre sine ord og oppførsel kan påvirke noken så mykje. E heilt unødvendig å gå rundt å snakke til folk på den måten.
  E trist å høre at du også har hatt de så vondt som du sei!
  Karina12.06.2012 kl.16:02

  Off.. Rørande å lese :( Kjenne ej blir veldig lei mej på hinna sine vegne! De ekje menneskelig å sei sånne ting midt i fjese på nåken heller.
  Thea12.06.2012 kl.18:08

  uff, så forferdelig!
  Jeg kjenner meg så igjen i dette. Ble aldri kalt feit (tror jeg), men stygg og dum. Og det ble gjort grimaser, man hørte "æsj" bli sagt når man gikk gjennom gangen på ungdomsskolen, og på barneskolen ble jeg dytta rundt, sparka og huka hver dag. Jeg skjønner hvordan hun har det, for når mange nok sier en ting om deg så begynner man å tro det selv. Men så fant jeg ut at de hadde feil alle sammen. Det ER mange der ute som synes at hun er pen, og hun vil komme til å møte på de når hun blir litt eldre. Det er bare en grusom periode å gå igjennom.
  Hei. tusen takk for at du har delt mitt innlegg videre for å få frem det jeg vil få frem. Har ikke sett dette før nå, men ja, tusen takk. :)

  Skriv en ny kommentar

  Kategorier


  Bilder Blogg Filmmelding Fotoshoot Header I HEART IT <3 Konkurranse Litt sakelige innlegg Mat Mobilblogg Musikk My closet Nattainnlegg REISE Showbiz Skule Sommaren 2010 Sommaren 2011 Spørsmål/Svar Trening Video

  Arkiv


  September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Oktober 2011 September 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010 August 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 April 2010 November 2009 Oktober 2009

  Siste innlegg


  Talentjakten Tikktakk Loca people, all day, all night Bare et lite problem Sushilunch Såpeopera på Operataket Minnestund 22.07.12 Sigrid production: "En regnversdag" #20.07.2012 Ikeakos

  Lenker


  blogg.no

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  Follow on Bloglovin bloglovin Norske blogger hits