Sigrid sin blogg -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Loca people, all day, all nightSom ej har nevnt på bloggen før, har storesøstra mi flytta til New Zealand for ei lita stund sida. Og om sikkert noken veit, er ho ei veldig glad og sprudlande jente som ikkje er redd for noken ting, ikkje en gang for å svømme med haiar, skydiving, oog å drite sej fullstendig ut på skulen. 

Denne veka har dei ei konkurranse som går ut på å fullføre flest mulig oppgåver frå ei lang liste med sprø ting (litt som russeknutar). Dei er to grupper som konkurrera mot kvarandre om å ha over 1000 views på sin video på youtube, der dei viser litt av det dei gjer. 

Dette er videoen til gruppa som søstra mi er med på:

Dei har gjor veldig masse anna også, som å springe gjennom en forelesningssal med over 600 folk, iført bare undertøy og en vikinghjelm. Dei har sprunge gjennom heile byen i batmannkostyme laga av søppelsekkar, og har hatt en stor fight mot 10 jokers i et av dei mest traffikerte kryssa i byen. 

Del gjerne videoen og/eller innlegget

 • Sushilunch  Hei

  I går besøkte ej, Astrid og Marit tanta og onkelen våra for å ha lunch sammen! Ej og Marit hadde ikkje sett ho på guuri-veit-kor-lenge-sida. Så det var veldig koselig! Vi kjøpte dei ei søt rosa rose som ei lita gave når vi kom også. 

  Sida tanta vår er Japansk og kjem frå Japan, lagde vi sushi og noke anna japansk mat (som ej ikkje huska ka heite). Og det var kjempegodt! Har jo smakt sushi før, men ikkje med sånn skikkelig japansk vri og den sausen til. Vi måtte jo selvfølgelig lage til våra egen mat, så her er då mitt kunstverk:


  Mmm..

  Så fekk vi grønn te frå Japan

  Tanta våra viste oss også kimonoen sin (som ej glømte å ta bilde av..). Kjempefin og kjempeDYR! Alle nye kimonoa kosta over 80 000 kroner! For å ver ærlig hadde ej heller kjøpt mej en god bruktbil, scooter, eller bare spare pengane. Veit ikkje heilt om ej ville brukt så mykje penga på en kjole som ej hadde brukt maks 3 ganger.

  Liker du sushi? 

  -Sigrid

   

 • Såpeopera på Operataket  Hei alle sammen!

  Idag har ej, søstra mi og søskenbarnet mitt Astrid vore på Operataket og blåst såpebobler!! 

  Var en journalist frå dagbladet som kom og tok bilder av oss også! Så følg med i dagbladet eller nettsida til dagbladet og kanskje der ligger et bilde! Haha, gøy :-D Var også mange andre som filma oss og tok bilder av oss og såpeboblene!

  Såg du såpeboblene på Operaen i dag?

  -Sigrid

 • Minnestund 22.07.12  Har akkurat komt tilbake til leiligheta etter å ha vore i Oslo sentrum i heile dag for å stå sammen med folket og sjå på minnekonserten for det som skjedde 22.juli i fjor. Det var en kjempefin minnekonsert som virkelig var verdt å sjå, og ej trur omtrendt alle i Norge fekk den med seg, enten på tv i heimen, på nettv, eller på konserten. Det var mange triste fjes å sjå i dag, men også masse fint samhold og kjærlighet. Rundt regjeringskvartalet, på Domkirka og mange andre plassa vart det nye rosehav. 

  Utanfor Domkirka

  Med regjeringskvartalet

  Mellom 50-60 000 som stilte opp på konserten


  Heilt grusomt at èn einaste person har klart å skape så masse sorg og hat. Og at han aleine drepte tilsammen 77 uskyldige mennesker er heilt forferdelig. 

  Mange tanka går til dei som mista en dei kjende den 22.juli 2011. Norge♥

 • #20.07.2012  Har vore på Ikea i heile dag, og no kan ej iallefall sei at ej veit i detalj ka dei selge der! (Eller.. bittelitt overdriving..). No er ej veldig låk i beina og skal snart sette mej ned og sjå film sammen med familien på en liten dataskjerm, haha. 

  Fekk kjøpt mej bittelitt også. Berre sjekk denne kjempegode bamseputa!!


  ... Oog kjøpte også en skuffeting til å ha sminke eller anna småtteri i, pluss ei søt matskål som er perfekt størrelse som ei yoghurtskål.

  Fann den perfekte plass for mej! Berre at ej er ingen sokk da.. Eller?

  Fine søstra mi♥

  .. og mej.

  Men no skal vi sjå "Just Go With It"! Faktisk pappa sitt valg, haha! Skal tru om han sovna under filmen idag også?

  Misunnelig på puta mi? K9z

  -Sigrid 

   

 • Shoppingdag  Har akkurat komt heim til leiligheta etter en laang dag med shopping og kos sammen med Marit♥ Har gått i heile dag og er heilt lååk i beina etter dagen. Har kjøpt meg kjempemasse, og tørr nesten ikkje regne ut kor masse eg har brukt bare i dag. Den tid den sorg.. Men trur nok Marit har brukt en god del meir enn meg, sida ho har kjøpt et par Jeffrey Campbell-sko idag! That lucky bastard... Eg klarer ikkje sjå at pengane mine raser så fort frå kontoen, så eg helde meg til salg, hehe. Alt eg kjøper (stort sett) er enten veldig billig, eller på salg. Men for min del syns eg det heller er bedre å kjøpe mange ting for en billig pris, enn å kjøpe få ting som er dyre! For meg er 200 kroner for en gensar dyrt..


  Ehem.. jaa, et par dusin posa som vegde cirka et par dusin også.


  En bitteliten del av mine innkjøp i dag, k9z


  Supersøt sparebøsse! Kjøpt på TGR, en butikk der alt er superbillig (perfekt for meg!!!) Kjøpte musikkørepropper der for 30 kroner forrige gang eg var i Oslo!

  Har kjøpt +++ masse meir enn det ovanfor, men det kjem nok fram på bilder etterkvart. 

  Kom forresten en kjekk kar bort og spurte om eg ville kjøpe Omega3-tabletta idag. NEITAKK tenkte jo eg så høgt at man skulle tru at han var blind for å ikkje sjå det, men han babbla ivei han og vart veldig innpåsliten. Men etter ei stund braste eg ut "Åy, neeeitakk.. det er bare en halv time shoppingtid igjen no før butikkane stenge", og han bare "Jammen dette ER jo shopping!", haha.. 

  Men har en dag forran meg imorga også, så burde ikkje vere voken så altfor lenge no. Godnatt!

   

  Ka har du gjort på idag? 

  -Sigrid

 • Oppdatering  JA, ej leve fortsatt! 

  Har ikkje blogga på en måned minus 2 dagar no, så tenkte at det virkelig va på tide med en update! 

  Sida 21.juni har ej altså vore i Oslo på Kollenfestival og vore på konsertar med Rihannah, Christina Perri, LidoLido og fleir, shoppa masse, blitt 18 år, fått masse gaver, rydda på rommet (hehe!!), søstra mi har flytta til New Zealand, familien min har kjøpt leilighet/hytte, vore på sommaropent, møtt Ylvisbrødrene, kjøpt fotoperlesett (dritarti!), den røde hårfargen min har gått ut, vore i selskap og hatt selskap sjøl, oog kost mej masse sammen med familie og venna. Og sikkert litt til som ej ikkje kjem på no.


  Frå sommaren 2010, i Washington

  Har faktisk gjort en god del den siste månden ser ej. Legger ut bilde av dei forskjellige "høgtidene" i kvart sitt innlegg. Blir litt bedre enn å stappe alt inn i et innlegg.

  Ka he du gjort i det siste?

   

  -Sigrid

 • Kollenfesten!  Om kun to veker no er ej på Holmenkollen sammen med to venniner og jobber som frivillig! Meldte oss på som frivillige for noken veker sida, og har gledd oss sida då (og gler oss fortsatt) til vi reiser ned til Oslo for å høre blandt anna Christina Perri, Rihanna og LidoLido! Vi var veldig heldige med at dei artistane vi aller helst ville høre har konsert på fredag og vi jobber lørdag. Æææh, gler mej!  Skal du på Kollenfesten?

  -Sigrid

 • Forandring fryder!!  FØR:

  ETTER:

   

  Ny hårfarge! Blanda rødt og brunt, og syns egentlig det vart veldig velykka. Fargen viser bedre i "virkeligheta".

  Ka du syns? 

   

  -Sigrid

 • Akkurat no...  ... føle ej mej litt som dette:

  Etter bare tre daga på jobb (gartnar), tenke ej bare på blomster og luking. Kordan er det da etter 6 veker med jobb? Haha.

  Etter en lang dag på jobben skal ej.. jobbe meir! Skal ned til mormor og hjelpe til med å vaske hus. Men det er bare koselig å hjelpe til, så ingenting å klage på!

   

  Ka har du gjort i dag?

  -Sigrid

 • Les mer i arkivet September 2012 August 2012 Juli 2012
  Sigrid

  Sigrid

  Ditte er da bloggen min! Ej heite Sigrid, og er ei ganske så positiv jente! Her skrive ej om kvardagen, tanka og masse anna som eg føle for å skrive om :) Ej skrive på dialekt/nynorsk. e-postadressa mi: sigrid.oye.g@hotmail.com

  Kategorier


  Bilder Blogg Filmmelding Fotoshoot Header I HEART IT <3 Konkurranse Litt sakelige innlegg Mat Mobilblogg Musikk My closet Nattainnlegg REISE Showbiz Skule Sommaren 2010 Sommaren 2011 Spørsmål/Svar Trening Video

  Arkiv


  September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Oktober 2011 September 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010 August 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 April 2010 November 2009 Oktober 2009

  Siste innlegg


  Talentjakten Tikktakk Loca people, all day, all night Bare et lite problem Sushilunch Såpeopera på Operataket Minnestund 22.07.12 Sigrid production: "En regnversdag" #20.07.2012 Ikeakos

  Lenker


  blogg.no

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  bloglovin Norske blogger hits