Sigrid sin blogg -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Du er stygg, feit og burde dø!Såg et innlegg som var reblogga på en blogg, og reblogga det ej og for å dele budskapet frå det. Innlegget er HERFRA. 


Jeg har hele tiden prøvd å fortelle at jeg har det ikke bra med meg selv, mer om det skal jeg prøve å få skrevet om litt senere, nå tenker jeg å ta et av problemene ved meg. Noe som faktisk er en stor ting fra min side, som jeg tenker på hver dag. 

Selvbilde og selvtillit er noe som folk snakker veldig mye om. Det er et tema som går igjen hele tiden. Alle har en form for selvtillit og selvbilde, men noen har en bra selvtillit og et bra selvbilde, men andre har en dårlig selvtillit og et dårlig selvbilde. Jeg går under den andre, jeg har absolutt ingen bra selvtillit eller selvbilde. Jeg har et utrolig dårlig syn på meg selv. Jeg hater meg selv, jeg hater hvordan jeg ser ut, jeg hater meg selv
Jeg er feit, jeg er stygg, jeg er ikke verdt noenting,  Det er noen av setningene som går gjennom i hodet mitt. Hjernen min har begynt å spise disse ordene og innstilt seg på at det er slikt. Og forteller meg stadig vekk at det faktisk er slik. Jeg er ikke verdt noenting, jeg er ikke pen og ja, jeg er feit og ingen vil noen gang ville ha meg ! 

Jeg vet at det sikkert er mange som sitter med slike tanker som meg, og det er aldri morsomt. Jeg misunner alltid de som har et bra selvbilde og en bra selvtillit. Jeg skulle ønske jeg også hadde det, og andre ganger føler jeg at jeg kan bli irritert når de som er utrolig pene sitter og forteller at de synes de er stygge og har masse fett på kroppen når de omtrent ikke har noenting, man kan såvidt se noe som helst fett, mens på meg er det masse. Det er ting som gjør det bare enda verre inni meg. Når jenter som egentlig har et vakkert ansikt og en vakker kropp kommer og forteller at de er så stygge og alt det der så får jeg bare en vond klump i magen som gjør at jeg føler meg bare enda mer stygg, fordi ingen gutt kommer noen gang til å like meg, mens de jentene er kjempe populære og alle vil ha dem. Så sitter jeg igjen der og ingen vil i det hele tatt snakke til meg omtrent. Det eneste de kanskje vil er å peke på meg mens de er sammen med kameratene sine og begynne å le. Det skjer meg ofte. 
Gutter kan komme gående, syklende eller kjørende forbi meg og le av meg. Slenge ord til meg som man aldri vil høre, og hvert fall ikke fra en gutt. Det alle jenter ønsker å høre fra gutter er at de er vakre, ikke at de forteller deg hvor stygg du er. Men det er det jeg får, jeg får alltid det at jeg er stygg, Jeg tørr ikke å dra på stranden som de fleste gleder seg til ved sommeren, legge seg på stranden, sole seg og bade. Bare kose seg på stranden i bikini i varmen. Jeg tørr ikke det, det er så vidt jeg klarer å gå i t-skjorte. Jeg har ofte mest lyst til å bare stenge meg inne fordi at jeg ikke orker å høre disse tingene om meg, som jeg egentlig vet godt nok fra før.

Har helt fra barneskolen fått høre hvor stygg jeg er, og den verste setningen jeg har fått tror jeg må være da noen gutter kom til meg og sa at jeg var så utrolig stygg og feit at jeg bare burde gå å henge meg. De hadde ikke villet leve et sekund om de hadde sett ut som meg, og at jeg aldri kom til å finne meg en kjæreste fordi jeg var så utrolig ekkel å se på. Det er noe som har satt seg hardt inni meg. Det sitter der og vil nok aldri komme til å forsvinne. Jeg ble så såret og ble også veldig påvirket av den setningen. Når jeg fikk høre den setningen så dro jeg hjem, jeg var alene og jeg tenkte på alle mulige måter hvor jeg kunne ta livet mitt. Jeg prøvde forskjellige måter, det eneste jeg ikke tenkte på da, det var piller.. Jeg kuttet meg masse på armene, jeg fant tau, prøvde å kvele meg selv på andre måter, prøvde å fylle opp en greie med vann for å drukne meg selv, jeg prøvde masse. Jeg hatet meg selv mer enn noen gang. Jeg var så lei meg, jeg var så kvalm av å se meg selv i speilet. Slik er det også den dag i dag. Jeg blir kvalm av å se på meg selv, jeg hater å se meg selv i speilet og gråter nesten så fort jeg klarer å se meg selv. Ofte prøver jeg å unngå speil, skulle også ønske jeg hadde klart å ungått  mennesker også slik at de ikke kunne se den stygge og ekle meg. 

Jeg sitter ofte og tenker på hva kan jeg gjøre for at jeg skal få et bedre syn på meg selv, hva kan jeg gjøre? Jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal snu om på dette selv, for uansett hvor jeg er så får jeg enten blikk eller setninger mot meg, som gjør at jeg bare føler meg enda verre. Men hvorfor må folk gjøre slik? Hvorfor må folk være så slemme og gjøre andre sitt selvbilde og selvtillit så utrolig dårlig? Hvorfor kan de ikke heller være snille, hjelpe de med å få et bedre syn på seg selv. Jeg skulle ønske jeg hadde klart det. At jeg hadde klart å sett annerledes på meg selv, men jeg klarer ikke og hvert fall ikke når andre komme og forteller meg hvor stygg og elendig jeg ser ut og at jeg ikke burde leve og at foreldrene mine burde skamme seg over å ha et barn som meg. Det er aldri morsomt og det blir aldri morsomt heller.. 

 • Stygge snø!  Snø no i mai? Kor sprøtt er ikkje det? Og akkurat no som eg må bruke krykke og alt. Hmm.. vi må få gjort noke med dei klimaendringane som fåregår på jorda altså! Er så leid av snøen no! Blir vel snø til konfirmasjonane i helgene også da, viss den ikkje tina so fort som den forhåpentligvis kjeme til å gjere no!
  (Vart ikkje så bra bilde fordi eg tok det gjennom glaset på stova)  -Sigrid
 • Matteditt-mattedatt  Ej kan ikkje sei at matematikk er det faget ej interessera mej mest for altså! Ej føle at sånne matematikara bare he laga masse forskjellige ubetydelige reknestykke og sagt at det er viktig at alle lære, for de vil alle få bruk for i live sitt. He nesten aldri fått bruk for det. Bare litt, sånn som når det er salg på butikka og viss ej skal telle penga og sånn, og kanskje noke til.. men that's it! Og det er no ikkje vits i å lære så grundig kordan man rekne ut ei likning. Ej syns at den som en gang skal ha en jobb der man må rekne ut likninga, dei kan lære likninga som en del av jobbutdanninga si! Ej syns at på skulen går dei altfor grundig inn på kordan en skal rekne ut likninga med parantes og minus foran, og så kjeme de -> "Kordan va den regelen om pluss og minus igjen?" .. noke typisk som ej alltid huska, men som ej alltid gjer feil på på prøve og tentamena. -_-  Og ka tid kjeme vi til å bruke konstruksjon? Det er alltid gøy å tegne rundinga og mønster med passar, men konstruksjon he inga meining, ved mindre enn skal bli arkitekt eller noke der en trenge konstruering. Der kunne det òg ligge i utdanninga til dei som skal bruke det. Der er so mykje som vi kunne gjort slik at vi hadde spart mykje av tida våra.. både til eleva og lærara. Det hadde vore så mykje enklare viss enkelte matematikkting bare hadde blitt droppa ut av pensum til barneskulane og heller komt inn på utdanninga til jobbane.  Dåkke skjønne at ej blir veldig lei og irritert av all matta når ej he såtte i HEILE dag med boret og løyst likninga, konstruert, rekna prosent og mykje anna matte? EJ E SÅ LEI NO! .. Og ikkje nok med at ej he såtte i heile dag og rekna, ej må sitte me enda meir matte imorga!
   

  Ej lagde et dikt om matte også:

  Matte ditt og matte datt
  Det gir deg bare hattifnatt

  Matten den tar tiden din
  Jeg kunne bare slått den inn

  Ligninger og mere tull
  Det blir bare en stor krussedull

  Speiling i matte ekke noe vi trenger
  Vi kunne gjort noe annet for å komme oss lenger

  Og hva er meningen med volum og areal?
  Vi kan heller bruke tiden på stærsj og Lorèal


  Og det var mi meining om matte! Håpe bare ikkje læraren ser den egentlige holdninga mi til matematikk altså :-S

  KA ER DI MEINING OM MATEMATIKK??  -Sigrid

 • Fattigdommen har mange andlet  Ja.. no fikk akuratt ho mamma et stort latterutbrudd og forstyrra mej i leksa på grunn av dinne setninga :
    -  "Å ha ei god magekjensle er inga garanti mot å drite seg ut"
  Ej forsto den ikkje.. sjølom ho forklarte den til mej!  Vi he altså om fattigdom i samfunnsfag. Noken som veit ka korrupsjon er? .. thihii EJ VEIT :-D .. Det ersvindel, altså at folk ikkje betaler skatt, men stikke inntektene i si eiga lomme :-D

  Stakkars fattige barn i Afrika og alle dei andre langa/verdsdelane der det er fattigdom. Ikkje fe dei mat, og ingen skule på dei (sjølom de e ganske fristande for mej og akkurat no). Ej satt mej ned ista og tenkte litt over ka fattigdom er fornåke, og da kom ej til dinne konklusjonen:

  Fattigdom er å vokne opp tidli om morgenen etter at en he låge natta igjennom på ei matte, ikkje ei svanemadrass, men ei tynn matte. Vokne opp i ei illeluktande lita hytte, der den lisje plassen er delt me barn og slektninga (..........)
  Fattigdom er ei evig stank. Stanken fra buskane bak hytta di, dit familien må gå fordi ein ikkje he råda til et ordentlig toalett, stanken fra kleda. Stanken fra kumøkka som dei brukte til å stampe golve i hytta hardt og fast.
  Fattigdom er å alltid vere sliten og alltid litt sjuk. sliten i ryggen, haude, auene... En fysisk trøtthet fordi det alltid er arbeid som venta, og mykje anna...
  Fattigdom er ei reise fra morgen til kveld for å komme til lege og sjukehus for å vite om en lide av blodmangel, og derfor skal en ta jerntabeletta som en ikkje he råda til å kjøpe....
  Fattigdom er å sjå barna dine vere sjuke, og vere redd for å ta dei me til sjukehus fordi du ikkje he penga til å betale behandlinga.
  Fattigdom er å ønske at barna dine skal få ei best mulig utdanning, sjølom du veit at du ikkje kan betale skulepenga
  Fattigdom er å la barna dine arbeide med å høste jordnøtter på ein farm i nærheten, sånn at dei kan hjelpe til i husholdet............
  Fattigdom e svolt. Å tvinge barna til sengs svoltne maga og tomme aue. Å sjå barna visnebort framfor auene dine....
  Fattigdom er å få nyheta om at det førstefødte barne ditt he blirr slått i hel etter at han har vorte tatt for å nesten ha "stjelt" en ussel maiskolbe til en av dei private farmane...

  Som du ser he ej komt veldig godt inn i temae, og plutseli etter at ej he tenkt over ditte so vart leksa mi ganske mykkje kjekkare, og de vart litt spennande å lese om de :-D Fattigdom skulle vore ulovelig!! (De ekje ej som he skrivd de.. ej tok de fra boka.. :-P)

  På skulen idag så hadde vi i femte time en time om et prosjekt i heile verda som heite 1goal. Prosjekte går ut på at fleire barn i verda skal få begynne på skule, og få seg bra utdanning. Og alle MÅ HA PÅ SEJ EI SKOLISSE PÅ HANDA for å støtte dinne organisjasjonen !!!  Men da stakk ej på vennesalg på Cubus attme Martine og kanskje noken andre :-D hadebra og husk skolissa ;-D!!  -Sigrid
 • Les mer i arkivet September 2012 August 2012 Juli 2012
  Sigrid

  Sigrid

  Ditte er da bloggen min! Ej heite Sigrid, og er ei ganske så positiv jente! Her skrive ej om kvardagen, tanka og masse anna som eg føle for å skrive om :) Ej skrive på dialekt/nynorsk. e-postadressa mi: sigrid.oye.g@hotmail.com

  Kategorier


  Bilder Blogg Filmmelding Fotoshoot Header I HEART IT <3 Konkurranse Litt sakelige innlegg Mat Mobilblogg Musikk My closet Nattainnlegg REISE Showbiz Skule Sommaren 2010 Sommaren 2011 Spørsmål/Svar Trening Video

  Arkiv


  September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Oktober 2011 September 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010 August 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 April 2010 November 2009 Oktober 2009

  Siste innlegg


  Talentjakten Tikktakk Loca people, all day, all night Bare et lite problem Sushilunch Såpeopera på Operataket Minnestund 22.07.12 Sigrid production: "En regnversdag" #20.07.2012 Ikeakos

  Lenker


  blogg.no

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  bloglovin Norske blogger hits