Sigrid sin blogg -
Forside Add meg Om meg Kontakt

M.A.R.S.Var nettopp innom --> Rebekka<3 sin blogg <-- , og der hadde ho lagt ut et bilde som ho hadde redigert av m.a.r.s.Det vart kjempefint Rebekka<3 !! 


-Sigrid
 • Light and Dark, Dances of Norway  Har nettopp våre i Ørsta og sett på ballettvårshowet som ballettskulen i Volda og Ørsta bruka å ha . Temaet i år var årstider eller noke, og dei kalla det "Light and Dark, Dances for Norway". Alle dansarane var kjempeflinke. Martine, Amanda og Ada var med å dansa, og eg må berre sei: "Dåkke var kjempeflinke søtinga ;-* !!"  Sangen til Amanda og Martine si gruppe var "thunderstruck" ...(samme som klassa mi hadde på Grand Prix på skulen ifjord, hehe.. er sånn passe leid av ven sangen no!) ... Vekje ka sangen til gruppa til Ada hadde.

  Der var ei gruppe som hadde sangen "Singing in the rain", og det var ei veldig stor gruppe med fullt av småunga, og alle var jenter unntatt èn, haha! Det var så søtt.. alle jentene hadde på seg søte kjola, og den eine lisje gutten hadde på seg dress. Dansen begynte med at alle gjekk inn med kvar sin paraply som dei snurra rundt foran seg, også kom gutten inn med en paraply over skuldra og begynnte å danse fremst på sena! Det var ein av dei dansane som eg likte best!


  Noken andre som såg på ballettforestillinga?

  -Sigrid
 • Endeliiiiiig :D  Endelig er eg ferdig med både engelsk skriftleg eksamen, show and tell og naturfag-innleveringaa! Er heilt utslitt no.. var voken til ett, hall to tida igår fordi eg måtte gjer ferdig alt sammen.

  Då eg og Martine skulle øve til show and tell igår, så skulle eg skrive noken forklaringa på kordan ein lagar noken hårfrisyre, (Vi valgte å ha om hår btw.), og då skreiv eg masse feil fordi eg var så trøtt då og.. eg skulle skrive hair, også klarte eg å skrive hair som thar, haha. Eg merka det ikkje sjøl engang. Eg skreiv det og såg opp på ho Martine, og ho berre: "Ka du skreiv no??".. også såg eg ned og då fekk vi latterkrampe begge to! Men berre litt etter så skulle eg skrive it's, og da klarte eg å skrive II+.. haha!! Men den var litt meir forståeleg da, for eg tok streken på apostrofen istadenfor T-en! Og etter det var det noke til eg skreiv feil, men det huskar eg ikkje ka var!

  Framføringa gjekk sånn passe bra den, men eg glømte mykje av det eg skulle sei.. og når eg skulle lage hårsløyfe av håret hinna Martine vart den veldig skeiv og såg ikkje sånn veldig ut som ei hårsløyfe, hehe! Men vi hadde bilde av den på impresspresentasjonen og da, så då såg dei vel forhåpentlegvis korleis det egentlig skulle sjå ut!

  Att med naturfag-innleveringa skulle vi egenltig ha ei framføring der vi fortalte om kva slags naturressurs som vi hadde valgt å snakke om, men det var nesten ingen som hadde laga det, så det vart berre til at læraren spurte oss som hadde gjort det om det var noke viktig med den ressursen som vi hadde valgt! Litt heldig egentlig da :-D !!

  No har eg sånn passe sommarfølelse.. Vi he ikkje meir lekse igjen på ungdomsskulen no, og lærarane har ikkje planlagt skikkelig timane på skulen, så det blir nesten berre til at vi pratar vekk heile timen, hehe! Veldig chill!!

  Men no skal vi visst heim att (Er nede med mormor), så da for eg! ;-D


  - Sigrid
 • I'm talking english  Hello! Welcome to my blogg. Today I'm going to ... uhm... ja imorga har eg eksamen i engelsk, så da må eg altså det sitte inne i heile dag og førebu meg til den istaden for å vere out in the sunshine :( ..

  Eg og Marit tok litt bilde ista,...  ...og valgte ut det mest heldige bilde! Sjå augene til ho Marit da, Haha!  45 daga igjen <3 

  - Sigrid

 • 25.mai.2010  I dag hadde eg satt på klokka mi at den skulle ringe klokka 10, fordi eg skulle på skulen klokka å hente eksamensførebuingsark og link til internett, men som alltid klare eg å slå av vekkerklokka i halvsøvne. Så då vokna eg plutselig når klokka var 12, og då hadde eg ein time igjen til eg skulle vere nede på skulen :S .. jaja, med litt hast kom eg meg ned til tide! .. 

  Det var noken som ville at eg skulle legge ut litt bilde frå 17.mai, so ..here you go:


  Adrian, Amanda og Martine  <3<3


  M.A.R.S. <3
  Eg og Emm syns ditta bilde var veldig koselig <3
  Hehe, suree! .. sjølom vi holdt på å le oss ihjel, hehe!!


  Men da skal ej visstnok ut og holde på me badmington sammen med Marit!
   


  46 daga igjen<3

  - Sigrid

 • Gjesteboka mi!  Syns ej burde ha en plass der folk berre kan kommentere ivei. Så her er det altså berre å sei det du vil!

   


  
  

 • Nedme Martine som er så fine <3  No er eg nedme ho Martine! Vi prøva å finne ut noke vi kan snakke om på show and tell... for vi fann ut at det ikkje står noken ting om lego scala på internett! .. Sååå .. NOKEN FORSLAG ANYONE?? ... Vi er litt desperate akkurat no.. :S

  Og her er noken bilde som vi tok<3 :  Ho Martine berre: "White girl!"  Hehe :Ø
  Men no skal vi ete middag :)

  -Sigrid og Martine

 • Herlig dag <3  Idag har vi hatt enda ein heimedag frå skulen, og no sitter eg her heilt ferdig med det eg følte at eg måtte gjere idag!! Har fått gjort naturfagsprosjektet og litt på "show and tell". Har såtte ute i heile dag og sola meg. Eg har faktisk kosa meg med leksa! I dag tidleg var det over 16 grader og eg syns det var varmt, men no er det over 22 grader og nesten heilt vindstille :-D.. Heilt fantastisk dag altså! Har blitt raudbrun på armane, hehe. Hadde litt for lite solkrem. Marit stakk av med solkremflaska som var mykje igjen i.

  Seinare i kveld skal m.a.r.s.- gjengen (Martine, Amanda, Rebekka og mej) pluss noken til trur eg, samlast og kjøpe pizza og kose oss i sola!! Fortelle meir seinare. Skal ta med fotoapparat OG videokamera! Så kan hende eg kanskje legge ut litt video av oss og, hehe!

  Da kjeme ho Rebekka snart og vi skal kose oss litt først i sola før vi skal ned til dei andre og kose oss enda meir! Håpe bare det ikkje kjem noken stygge skyer og ødelegge for oss! Men neppe det.. for heile himmelen er heilt blå!!

  Fleir som sola seg no? :D


  -Sigrid

 • Solsolsolsol :D  I dag hadde eg fri frå skulen! ... eller ikkje heilt fri da. Skulle berre gjer mapperedigering i engelsk!

  Eg hadde eigentleg tenkt å stå opp klokka ti idag, men det vart det ikkje noke av fordi eg hadde visstnok slått av vekkerklokka første gangen den ringte, så da vokna eg heller av at ho Marit ringte meg når klokka var rundt tolv fordi ho ville vite kor ho mamma var fordi ho ikkje svarte. Ho hadde visst glømt mobilen igjen heime.. sånn som alltid. Når eg sto opp gjekk eg ut på badet for å sminke mej, og sånn tilfeldig vis etter at ej hadde kledd på meg så kom det ei storesøster traskande ned trappa og skulle hente seg kleder :D (Eg har invadert rommet henna, så ho må bruke mitt rotete lisje rom, thehe).

  Etter det så gikk begge opp og Kristin kom på den fine idèen at vi kunne lage oss frukost og ta med oss ned på terassaen og ete ute i SOLA! Så da satt vi oss ned på terassaen og åt frukost sammen. Koselig :D Etterpå satt eg meg ned med engelskmappa for å lage til den i SOLA! Når eg var ferdig med mappa så måtte eg starte med naturfagprosjekt. Det må eg gjer på data.. så deeet prosjektet har det ikkje blitt sånn veldig mykje med, hehe..

  Men så grilla familien seg middag, og etter det hadde Marit og mamma laga til jordbær, vannmelon og druer til dessert! Det vart skikkelig godt med jordbær igjen.. i varm SOL.. har savna det <3 Jordbær+melk+sukker in my <3 
  Fekk ikkje du veldig lyst på jordbær<3 no? :D


  Fleir som elska jordbær<3 og har savna det i heile vinter?

  -Sigrid
 • Lego Scala!!!!  Eg og Martine fekk vite igår at vi skal ha show and tell-framføring i engelsk sammen som skal vere dagen etter eksamen, og vi skal snakke om lego scala! (Fekk også vite at vi skal ha naturfagsframføring den dagen også, om ein valgfri naturressurs.. off stress altså)

  For dei som ikkje veit ka lego scala er: Lego scala er noke plastikkleike med små dukker og hus man kan bygge og masse møblar og slikt.

  Eg var ein stor fan av lego scala når eg va mindre! Eg har mange forskellige møblar, to hus, noken dokker, mange klede +++. Faktisk veldig kjekt å holde på med uannsett kor gammal ein er. Ana ikkje om ka som går ann å snakke om rundt det temaet! :S Har noken punkt da: Kva tid det vart laga først, kva tid dei slutta å selge det, ken som fann på det.. faktisk ingenting meir enn det!! Help us!


  Et lego scala- hus som eg fann på google.. Han mannen he forresten ikkje på seg noke skjorte, hehe!!! (veit dåkke kjeme til å sjå på han no!)

  Eg har ikkje snurretrapp :( .. men det er bare to måndar minus ni dagar til eg har bursdag da, hehe!

  Ei dukke:

  Eg har ei sånn dukke forresten. Ho heite Emma.


  Fleir som har lego scala? Noken idèa til meir vi kan/må ha med? :S

  - Sigrid
 • Les mer i arkivet Juni 2012 April 2012 Mars 2012
  Sigrid

  Sigrid

  Ditte er da bloggen min! Ej heite Sigrid, og er ei ganske så positiv jente! Her skrive ej om kvardagen, tanka og masse anna som eg føle for å skrive om :) Ej skrive på dialekt/nynorsk. e-postadressa mi: sigrid.oye.g@hotmail.com

  Kategorier


  Bilder Blogg Filmmelding Fotoshoot Header I HEART IT <3 Konkurranse Litt sakelige innlegg Mat Mobilblogg Musikk My closet Nattainnlegg REISE Skule Sommaren 2010 Sommaren 2011 Spørsmål/Svar Trening Video

  Arkiv


  Juni 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Oktober 2011 September 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010 August 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 April 2010 November 2009 Oktober 2009

  Siste innlegg


  Supersunne knekkebrød "Gratulerer med bestått teoriprøve" God morgen Ugle 20.04.2012 1 av 7 ferdig! En sånn der dag, du veit. Sommarslig I dag he ej ... Hadebra ferie, hallo kvardag!

  Lenker


  blogg.no

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  Norske blogger hits