Sigrid sin blogg -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tenerife!ÅY! Plutselig er eg på Tenerife!

No ligge eg og sola meg ute i over 30 grader! (Og det er berre i skyggen!) Haha! :D Har bare tenkt å ha en "slappe-av-og-sole-seg"-dag idag, så då går turen ned til bassengområdet snart.
Til Marie: Ej trur ej e brunare enn dej no(!!), så da fe du litt å ta igjen når vi reise til Bulgaria! Hehehh.. ♥

Har du vore i Tenerife før? :D

-Sigrid

 

 • My news  Etter siste skuledag på tirsdag tok eg og Marie oss en tur på Moa i Ålesund! Hadde det kjempekoselig, og vart egentlig ganske så fornøgd med dagen. Hadde tenkt å kjøpe litt sommarkle og sånn, og endte opp med tre shortsa, to jumpsuits, ei jakke og ei ytterjakke. (Hadde egentlig tenkt å kjøpe to par sko på eurosko også, men deeii.. :( )

  #alt kjøpt på bikbok og h&m

  What ya think? 
  
  -Sigrid


  

 • Nyerommet mitt  Åååh! Gler meg til eg flytta ned på nyerommet mitt! Snart ferdig no, berre bittelitt meir arbeid igjen!! Vi helde på å bygge på sånn cirka 4 meter på huset, så då blir det forlenging på stova oppe, og nytt rom til meg nede.


  Fargane på veggane er eigentlig litt varmare enn på bilda. Dei er ikkje kvite, men fargen heiter kaffelatte. Fekk velge golvet og veggane sjøl, hehheh. 

  Ka du syns hittil? :D

  -Sigrid

   

 • Jobbææn  Sida sommarferien starta tidleg og eg ikkje har noken plana dei neste to vekene, såå jobba eg! Heller jobbe og tjene penga enn å sitte heime og ha late forran data og sove vekk all tida mi. 

  Men no skal eg snart ned til Martine, så viss du vil høre meir om jobben kan du gå inn på dette innlegget og sjå ka eg jobbar med. (Må berre sei at eg virka veldig negativ til jobben då, men no syns eg faktisk det er en kjempekjekk jobb! Og det at eg jobbar ute er egentlig veldig bra, for då sleppe eg å bli slapp og trøtt utover dagen!)


  Martine♥

  Har du sommarjobb?

  -Sigrid

 • Oppsummering veke23   Forrige veke var egentlig ganske kjekk! Når eg ser tilbake på den, så fekk eg ganske mykje ut av alle dagane! Har heller ikkje fått blogga dei siste dagane sida eg har vore så opptatt, så derfor tar eg ei lita "oppsummering" av heile veka:

  Søndag til mandag overnatta eg og Martine med Marie, noke som var utrulig koselig. Så koseleg at eg faktisk vart der til torsdag, haha!


  Eg og Martine tok med kake til Marie som en overraskelse til ho, så då lagde vi den og satt og koste oss med kake og ligretto!

  På mandag var  alt eigentleg berre chill. Istadenfor vanlege kjedelige skuletimar såg vi film, vi fekk vite at vi ikkje kom/kjem opp i munnleg eksamen, for på kinarestaurant, eg fekk Marie til å begynne å blogge(!), ... 


  Trykk HER for meir på mandag.

  På tirsdag var eg fortsatt med Marie ja, som sagt. Og på tirsdag var den siste dans-, drama-, og musikklæretimen på skulen noken gang! Trykk her.

  Etter skulen på onsdag for en liten gjeng frå klassa opp til Grindløda og hadde en liten "avskjedsfest" for Rebekka som mest truleg flytta tilbake til Ålesund og skal gå på skule der neste år. Vi kjem til å savne deg, Rebekka♥

  Haha, Birte♥
  Solveig, Marie, Mej, Rebekka, og litt av Birte

  På torsdag hadde eg siste sangtimen for i år, og sida Marie og Solveig skulle ha sangtime samtidig som meg, tok vi like så godt ein liten konsert for kvarandre. Og Guro hadde nettopp hatt sangtime, så ho tok ein sang for oss ho og.
  Etter skulen for eg, Solveig og Marie til Ørsta på Bikbok sida der var 50% avslag på heile butikken! 

  Fredag: FERIEE! (Bortsettfrå at eg må møte opp den 21. i sånn en halvtime eller noke for å få vitnemålet mitt for vg1). Vi leverte også inn alle skulebøkene i dag, og vi fekk sjå musikalvideoen frå musikalen musikklinja hadde i vår. Var også i selskap til kjæraste Solveig som blir 17 den 22.juni! Vi tok masse bilde, åt kake og hadde det kjempekjekt! 

  Mesteparten av lørdag gjekk med på å jamme sammen med Solveig og søskenbarne mitt Håvard! Har egentlig aldri jamma skikkeleg sammen med folk, men det var kjempekjekt! Seinare på dagen for vi på Connect (ungdomssamling i Volda).

  I går var eg sammen med Vegar♥ og såg film sammen med han! Han hadde lasta ned to disneyfilma som vi såg, haha! Var kjempekoselig!

   

  -Sigrid

  

   


  http://bloggurat.net/minblogg/registrere/2fab96d8c67f9135d2f933c8502257a65af66c98

 • Mariekos og andre kosar!  Har hatt enda ein super dag sammen med Marie! Sjølom begge har vore sånn passe dødtrøtte i dag, har vi likevell hatt det kjempekoseleg. Skulen var nå so... men etter skulen, dåå! 

  Vi stakk ned til hybelen til Marie og lagde oss mat og koste oss, og Marie lagde "Maries spesial" og det er serriøst verdas beste kaffekakao! Men sorry.. hemmelige ingredienser.. Neida, hehe. 

  Etter ei stund kom Rebekka og vi tre satt og spelte "ligretto" heilt til Rebekka fekk over 400 poeng, då gadd vi ikkje meir! .. Eg tapte.. som alltid.. .


  heh.. ja


  Djupt konsentrert! Sto og hakka som en galning på kjøttdeiga fordi den var fryst.

  Vi hadde forresten siste dans-, drama- og musikklæretimen på skulen i dag. Litt trist, men eg veit at eg uannsett kjem til å gå på ein folkehøgskule eller et eller anna innanfor musikkteater eller drama etter vidaregåande, så tek ikkje det så tungt eigentleg. Eg og Solveig tok bilde av oss sammen med lærarane i dei forskjellige faga også, haha. Need memories, u know! Er viktig det!

  Men trur kanskje vi snart burde hoppe til køys og få oss litt søvn snart! Eller ka sei du, Marie? Du trenge trass i alt all den sjønnhetssøvna du kan få.............. ♥

  Goodnight!

  -Sigrid

   

 • 06062011  Har hatt det koselig i dag sammen med Marie! Overnatta på hybelen med ho til i dag og for en gangs skyld kom eg tidsnok til skulen! Fortena en liten applaus. Skuledagen var heilt grei. Allmenndag uten noken musikkfag. Jaja, må jo lide gjennom litt sjølv om vi går musikklinja. Siste delen av skuledagen var eigentleg berre chill også, for det einaste vi gjorde i 4 timar var å sjå på film! "To på rømmen" og slutten av "the queen". Eg lo så eg grein når vi såg "to på rømmen", haha! Artigaste filmen eg har sett på lenge. "The queen"-filmen kan eg ikkje sei noke om, fordi den dagen vi såg den sov eg gjennom heile filmen! Dobbelttime! Vart iallefall opplagt til naturfagtimen som var etterpå.

  Men over til denne dagen igjen.. Etter skulen dro eg og Marie like så godt ned på kinarestauranten og kosa oss ei stund der. Trur eg snart kan kalle meg stamgjest! Dette er tredje gangen på 7 daga eg har vore der! Men dei har jo så god mat, så det er kanskje ikkje så rart. 

  Vi hadde egentleg tenkt å ta oss ein tur ut å jogge i dag også, men det regna, såå det jaaaa, heh... . SÅ vi satt oss heller godt til rette i sofaen med dataene godt planta på fanget!

  Og no har vi nettopp spist pastasalat (som vi har laga sjøl), og skal vel snart legge oss. (Marie har forresten nettopp laga seg blogg, så berre trykk HER så får du sjå)

  -Sigrid

   

 • Vi er fritatt!  Vi fekk akkurat vite at vi ikkje kjem opp i munnleg eksamen i år, noke som betyr at vi har fri etter 10ande! 
  Facebook♥
  

  Har du komt opp i munnleg eksamen?

  -Sigrid

   

 • Fotoshoot 04062011  Eg og Martine hadde en liten fotoshoot ute i sola i går. Vart mange fine bilde (syns eg), så tenkte dåkke skal få sjå litt:


  Martine♥


  Ka du syns om bilda?

  -Sigrid

   

 • Mmmm  Har akkuratt satt meg ned for å nyte sola i sommarkle og en god fruktfrukost. 


  Jordbær, cashewnøtter, drue, melon! Hehe

  Og no skal eg gjer det aller siste skulearbeidet for dette skuleåret. Og då kan eg erklære at sommarferien er her! (Ivertfall nesten da). Den siste undervisningsdagen er jo 10ande, så viss eg ikkje kjem opp i eksamen etter det då, så har eg ferie! 

  Etterpå, etter at eg er ferdig med arbeidet, skal eg legge ut noken bilde som eg og Martine tok i går når ho var på besøk! Vart mange fine bilde (syns eg da), så hold deg oppdatert! 

  Er det sol der du er?

  -Sigrid
  

 • Les mer i arkivet Juni 2012 April 2012 Mars 2012
  Sigrid

  Sigrid

  Ditte er da bloggen min! Ej heite Sigrid, og er ei ganske så positiv jente! Her skrive ej om kvardagen, tanka og masse anna som eg føle for å skrive om :) Ej skrive på dialekt/nynorsk. e-postadressa mi: sigrid.oye.g@hotmail.com

  Kategorier


  Bilder Blogg Filmmelding Fotoshoot Header I HEART IT <3 Konkurranse Litt sakelige innlegg Mat Mobilblogg Musikk My closet Nattainnlegg REISE Skule Sommaren 2010 Sommaren 2011 Spørsmål/Svar Trening Video

  Arkiv


  Juni 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Oktober 2011 September 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010 August 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 April 2010 November 2009 Oktober 2009

  Siste innlegg


  Supersunne knekkebrød "Gratulerer med bestått teoriprøve" God morgen Ugle 20.04.2012 1 av 7 ferdig! En sånn der dag, du veit. Sommarslig I dag he ej ... Hadebra ferie, hallo kvardag!

  Lenker


  blogg.no

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  Norske blogger hits