Sigrid sin blogg -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Spoorty!Idag har eg faktisk vore på fjelltur og eg har gått rundt vatnet! kan ikkje huske sist eg var på fjelltur faktisk, hehe. JO! Trur faktisk den forrige fjellturen min var i niande når vi hadde fjelldag. Så man kan sei at det er ei god stund sida no ja. Eg veit egentli ikkje heilt koffor eg plutseli fekk lyst å gå på fjelle.. det kom liksom berre fram at "no vil eg gå fjelltur"! Så da berre kledde eg på meg, og heiv meg oppover fjellet! .. eller, ikkje heilt bokstavelig talt heiv da men (en del av min fantastiske humor.. viss du i det heile forsto den, haha)

Men etter at eg hadde gått fjelltur spurte Adrian mej om eg ville vere me rundt vatne også.. jaja.. eg vart no med da! Så no sitte eg i sofaen me dataen og føle at eg har vore ganske så sporty idag! :-D


Andre som har vore på fjelltur idag og føle seg litt sporty?

-Sigrid
 • Dødstrøtt  Allerede etter to daga på skule er eg sliten og trøtt. Heldigvis er det helg no da! Har forresten møtt noken nye folk i nyeklassa!  Var berre noken få eg kjente litt i klassa når eg begynte, så da blir det kjekt å bli bedre kjent med dei i klassa! Alltid kjekt å bli kjent med nye folk. Har komt i ei heilt super klasse!

  Berre hadde meg ein liten research på den nye dataen min, og fann ut at ej he mange sånn morsomme funksjonar på webkameraet, haha!  Men no skal eg ta meg ei stor skål med bringebær og vanlijesaus på! Nammm..

  Snakkast!

  -Sigrid


 • Vil ha, vil ha!!  Etter å ha leita litt etter sanga og album og sånnt påspotify, tenkte eg at eg skulle prøve å søke på artisten på en av yndlingssangane mine. Såeg søkte på Safura.. også hørte eg gjennom sangane på ditte albumet:


  ...Og eg likte dei! Så då fikk eg lyst på plata også, hehe!

  Noken av sangane:

  En av yndlingssangane mine<3 Drip drop  March on


  From her, from love


  Likte du sangane?

  -Sigrid

 • Bombenedslag i Volda!!  Har dåkke hørt det?? Det har vore bombenedslag i Volda på rommet hinna Sigrid! Og alle kleda hinna er plutselig spredd utover heile golvet slik at ho nesten ikkje kan sjå det! Og der er masse ting på skrivebordet også! Man skulle nesten tru at det var atomnedslag og ikkje berre bombenedslag! Ingen skade skjedd hittil, men viss ikkje ei viss jente (Sigrid) rydda opp no, så tør eg ikkje engang sei ka som kan skje!

  Buhu! Det er så ille at eg ikkje tør å legge ut bilde av det engang. Men det er vel berre å begynde å rydde opp igjen da..

  Kan sei at det er verre enn dette her:

  (Ikkje mitt rom.. fann det på google)


  -Fleir som ofte har bombenedlag på rommet sitt?

  -Sigrid

 • Stikkord:

  Nye minne&lt;3  Har nettopp vore med Rebekka og samla meg noken nye minne i haude mitt<3


  Oss2<3

  aaww <3
  Godnatt<3

  -Sigrid

  Rebekka, here I come!  No har eg nettopp spist middag..Pølse og potetsalat. Veldig enkel løsning idag fordi kotelettane smakte ikkje noke godt! Bruka egentlig å vere kjempegode. Menmen..

  No skal eg bort til Rebekka! Ho har flytta inn i et nytt fint hus, så no er eg spent på kordan det ser ut! Skal ta med fotoapparat og ta masse bilde der. Kjem sikkert til å ta over 500 bilde, haha! Som alltid!


  Rebekkaen min<3 og meg

  Men no må eg berre hive på meg noken andre klede også fer eg!

  -Sigrid

 • Stikkord:

  Jordbærsmoothie  Har nettopp laga meg kald (IMPROVISERT)jordbærsmoothie og ser på House på tv.. chill!

  Du trenge:
  -10 Jordbær
  - 8 Isbita
  - 4 kule vaniljeis
  - 1/2 dl. melis
  - 1 dl. vaniljesaus
  - 3 dl. melk
  - 1/2 dl. Sukker
  - 1 Smoothiemaskin

  (Funka ikkje å snu bilde)


  Ta alle ingrediensene i maskina, bortsett frå 3 isbita. Bland alt. Når det er blanda ut tar du det i ei mugge og ta dei siste isbitane oppi. (Viss du vil ha smoothien kald, kan du sette den ei stund i kjøleskapet).

  Eg syns smoothien vart veldig god,men også veldig søt, så viss du ikkje lika så søte ting kan du ta mindre melis og sukker i.

  Perfekt smoothie til varme dagar, og når du vil ha noke god drikke når du ser på tv eller film!

  Gjekk forresten berre ca.5 minutt å lage den!


  Skal du prøve oppskrifta?

  -Sigrid

  TULLERUSK!!  Igår sa eg noke om en Tullerusk.. no skal eg fortelle ka det er!

  Familien våra har altså det bestemt oss for å få ei kanin! Wihu! En dag så sendte ho Kristin meg et bilde på mobilen av ei kjempenusselig kanin. Krisitn er i Eid og spelar i orkester no,og dei hadde vore ein plass der det var kanine, og Kristin satt av den søstaste kanina ever! Og no har vi fått vite at det er ei hoe også!

  Etter at eg var ferdig på jobben igår, kom mamma og Marit og henta meg, for da skulle vi på kaninshopping! Vi for bort på felleskjøpet og kjøpte masse forskjellig som Tullerusk trenge. Vi kjøpte høy, tørrfor, sånn gnageting, kaningodteri, sagmask++ og i tilleg til sånneviktige ting så kjøpte vi ho et nytt bur! Vi hadde egentlig ikkje tenkt å kjøpe et så stort bur, men det var billig i for hold til alle dei andre, pluss at dei andre små bura ville blitt for små til ho. Såå vi slo på stortromma og kjøpte et ekstra stort et! Og seinare skal ho bu i storeburet som Mitzi budde i.

  Flott kost!..

  passa perfekt til pelsen, haha (neida)

  Det nye buret!


  Soverommet
  Kanineee<3


  Står mitzi på nøkkelen </3

  Miss him<3


  Storeburet


  Litt synd å skulle kjøpe ei ny kanin etter Mitzi egentlig.. (Mitzi vart tatt av en rev eller et anna dyr, R.I.P.<3)

  MEN.. på lørdag eller fredag blir det henting av kanin, og eg gler meg som et lite barn (som eg kanskje er?? ..haha,neida)!


  Lika du kanine??

  -Sigrid

 • Stikkord:

  Snart ferdig på jobb for dagen! I heile dag har eg utnytta dei "grønne fingrane" mine på å fiksa blo  562891-1-1280839543760.jpg
  Snart ferdig på jobb for dagen! I heile dag har eg utnytta dei "grønne fingrane" mine på å fiksa blomster utafor hovudinngangen på sjukehuset. Gler meg sjukt til eg kjem heim igjen no, for da kan det hende at der er en liten Tullerusk utafor huset! Haha..
 • Les mer i arkivet Juni 2012 April 2012 Mars 2012
  Sigrid

  Sigrid

  Ditte er da bloggen min! Ej heite Sigrid, og er ei ganske så positiv jente! Her skrive ej om kvardagen, tanka og masse anna som eg føle for å skrive om :) Ej skrive på dialekt/nynorsk. e-postadressa mi: sigrid.oye.g@hotmail.com

  Kategorier


  Bilder Blogg Filmmelding Fotoshoot Header I HEART IT <3 Konkurranse Litt sakelige innlegg Mat Mobilblogg Musikk My closet Nattainnlegg REISE Skule Sommaren 2010 Sommaren 2011 Spørsmål/Svar Trening Video

  Arkiv


  Juni 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Oktober 2011 September 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010 August 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 April 2010 November 2009 Oktober 2009

  Siste innlegg


  Supersunne knekkebrød "Gratulerer med bestått teoriprøve" God morgen Ugle 20.04.2012 1 av 7 ferdig! En sånn der dag, du veit. Sommarslig I dag he ej ... Hadebra ferie, hallo kvardag!

  Lenker


  blogg.no

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  Norske blogger hits