Sigrid sin blogg -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Pakking til USAtur!No helde eg altså på å pakke til eg skal til USA! Kan ikkje sei at ej har komt mej så veldi langt, men de går jo framover. Skal ikkje ha med mej så mykkje heller, for trur egentli eg skal shoppe en del der.. iallefall de eg har planlagt!

Eg reise altså i natt. Vi kjøre heimafrå til Vigra sånn cirka 4 trur eg, så skal vi ta fly til Oslo. Så tek vi fly derifrå til Køpenhavn, såå blir neste fly til New York. Og etter det tog i to tima til Washington DC der vi skal vere i tre dagar! Mange mellomlandinga og stopp..

Sida eg har vore i New York før, berre slenge ej me litt bilde:Panda express er den beste fast food shappa som fins! Dei he den beste kyllingen. Gler meg til å få smake de igjen!
 

 

Empire state of mind - JayZ & Alicia Keys

Party in the USA - Miley Cyrus

 

Men no var de tilbake til pakkinga! Litt kjipt viss eg kjem til usa, også he ej glømt noke!

-Sigrid

 

 • GRATULERER MED DAGEN <3  (Lat som at igår er idag, for eg skulle egentlig poste dette innlegget igår, men fekk ikkje tid)

  GRATULERER MED 15ÅRSDAGEN, MARIT!

  Du e verdas beste lisjesøster! Den beste, sjønnaste, smartaste, raraste og søtaste lisjesøstra en kan ha. Går ikkje sånn egentlig ann å beskrive med ord kordan du er, men du er smart, snill, grei, intelligent, søt, mareritt, fin, sexy, ... kjeme ikkje på noke meir no i farta, men du er berre unik, og det er det som gjer dej så spessiel og til at du er den du er ♥ Ingen kan noken gang ta den plassen du har som mi si lisjesøster. Ej la til mareritt i lista over, fordi alle er ikkje perfekte, og av og til kan søstre vere noken små dritonga også! hehe

  Seinare på dagen igår, hadde vi i familien ei lita feiring for ho Marit! Vi åt heimelaga pizza og kake og is med non-stop på!

  Før vi hadde "minifeiringa" for mamma ned på europris en snartur for å kjøpe inn noke midlertidlig gave slik at ho berre skulle ha noke lite å gi til Marit på dagen sin, for ho hadde soklart ikkje fått kjøpt gave til ho. Men sånn går det når man ikkje sei i tide ka en ønska sej i gave, Marit! (Har nemmeleg ikkje kjøpt noke til ho enda eg heller :a )

  Her får ho vist fram kor intelligent ho er gjennom utsjånaden! (Bli kjent-fest på ungdomsskulen for noken år sida)  Og til slutt: Marit med kjærsten sin som ho møtte på et hotell i Oslo! So søte, er som skapt for kvarandre :*

  GRATULERER MED DAGEN, MARIT! GLAD I DEG! ♥

 • Ei melding frå Sigrid  Sigrid vil bare melde ifrå om at ho er halvdød, og sitter og slite med matte. Ho skal ha matteprøve imorga, og har plutselig fått litt dårlig tid, fordi ho har sove på sofaen heilt til no. • Leksekroken min  Hei!

  Eg er altså ekspert på å utsette leksene til seint på dagen, så no sitter eg og prøva å konsentrere på leksene, men .. dåkke veit jo kordan det går! Har heldigvis ikkje så mykje å gjer til imorga da. Må berre gjer ferdig eit hefte eg har fått utdelt i spansk, og de var egentlig de.

  Leksekroken min  Trur eg skal legge meg tildlig idag, for imorga har vi musikkdag me berre musikkfag på skulen!!

  Snakkast!

  -Sigrid

 • Perlearmband  Brukte ei stund av dagen min igår og lagde meg perlearmband


  Ka du syns?

  -Sigrid

 • God natt!
  <3

 • Kristin down under  Kristin (søstra mi) har nettopp flytta til Sydney for å studere der, og ho har laga seg en blogg der ho skrive om kordan ho he det der nede. Ho oppleve ganske mykje kjekt der, og om du vil følge med på ka ho gjer kan du gå inn på DENNE linken.

  Ho he allerede opplevd en god del. Ho har vore på surf camp, Blue Mountains, musikal, haidykking og mykje anna.


  (surf camp)


  (haidykking) Bilda er tatt fra bloggen hinna.

  Bloggen er verdt å besøke! www.kristindownunder.blogg.no

  -Sigrid

   

 • I <3 Sleeeeep  Ditte har vore en av dei mest slitsomme og trøtte dagane ej he hatt i mitt liv! 

  Ej har hatte sånne daga før, og håpte at ej aldri ville få det igjen, men .. joooda.. her kom det en til. Først var det fagdag på skulen idag, når eg skulle gå heim frå skulen starta det å regne, ej sovna på sofaen når ej kom heim og vokna ikkje før klokka va hall 6! Og da fekk ej litt sjokk, for då skulle eg gjere ferdi innlevering i naturfag, lære mej 3 sanga til sangtimen imorga, lære mej 2 sanga på piano, øve på fiolin, øve på gitar, øve til spanskprøve til imorga, få tid til å ha litt fred fra skule, og er sikker på at det er andre lekse ej ikkje har gjort som ej egentli har til i imorga også..

  Å guud.. har nesten komt gjennom alt. Men ej orka ikkje meir no, skal berre SOVE!<3

  Meeeen, ej er sikker på at det er ditte som kjem til å skje:

  God natt! Sov søtt  -Sigrid

 • I Heart It <3  Har "joina" We Heart It-sida no, og det første eg søkte på var selvfølgelig bubbles, hihi! Boble kan vere så fine og glansfulle! Og så ser det av og til ut som dei er i mange forskjellige farga! Er heilt facinert av kor fine dei egentlig kan ver! Er såpebobbler eg snakka om viss det var noken som ikkje forsto det.


  Ka du syns om såpeboble? <3

  -Sigrid
 • zZzzZz... Høh??... Fredagsbesøk!  Å gud.. Eg er så trøtt, og vil egentli berre stupe oppi senga mi og bli der til mandag! Meen det går nok ikkje, for no skal nemmeleg eg og familien min på fredagsbesøk/selskap til tanta mi nedme ho mormor. Og der har dei masse kake!!!, så då går nok det heilt greit allikavell! Idun har laga tropisk aroma og gullerotkake, nammm.


  Bilde i solnedgangen.

  Men no kan ikkje eg snakke meir! Caketimee!! Jummy!

  -Sigrid
 • Les mer i arkivet Juni 2012 April 2012 Mars 2012
  Sigrid

  Sigrid

  Ditte er da bloggen min! Ej heite Sigrid, og er ei ganske så positiv jente! Her skrive ej om kvardagen, tanka og masse anna som eg føle for å skrive om :) Ej skrive på dialekt/nynorsk. e-postadressa mi: sigrid.oye.g@hotmail.com

  Kategorier


  Bilder Blogg Filmmelding Fotoshoot Header I HEART IT <3 Konkurranse Litt sakelige innlegg Mat Mobilblogg Musikk My closet Nattainnlegg REISE Skule Sommaren 2010 Sommaren 2011 Spørsmål/Svar Trening Video

  Arkiv


  Juni 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Oktober 2011 September 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010 August 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 April 2010 November 2009 Oktober 2009

  Siste innlegg


  Supersunne knekkebrød "Gratulerer med bestått teoriprøve" God morgen Ugle 20.04.2012 1 av 7 ferdig! En sånn der dag, du veit. Sommarslig I dag he ej ... Hadebra ferie, hallo kvardag!

  Lenker


  blogg.no

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  Norske blogger hits