Sigrid sin blogg -
Forside Add meg Om meg Kontakt

1 time meirDa he vi stilt klokka en time tilbake, som betydde en time meit å sove på inatt (eller mitt eksempel: en time meir me data)Hmm.. ditte betyr egentlig at eg har fått en time meir til å gjere norskinnleveringa mi på også! Stili.. Men da burde eg kanskje berre sette meg inn i djup konsentrasjon og skrive stil no, så kan eg heller bruke den ekstra timen på å gjer noke avslappande som ikkje innebere lekse og stress!

-Sigrid

 

 • 1MU1  He nettopp komt heim frå en utrulikjekk kveld me klassa! Det va bursdagsselskap til Sunniva og Birte, Gratulerer me dagen/dagane<3 (som va)


  Wihu!

  -Sigrid

   

 • VINTEREN ER HER!  Det første eg gjorde når ej sto opp idag, var å springe bort til vindue for å sjå kor mykje snø det hadde komt!! Bokstavelig talt JA eg gjor det, haha. Høsten og Vinteren er dei finste årstidene vi har (syns eg)!

  Først kjem høsten og pryda naturen med høstfarga! Gult, grønt, rødt, oransje, blått (Køddaa). Og etter høsten kjem vinteren med snøen og dekke alt heilt kvitt! Alt er kvitt og perfekt heilt til måkebilane kjem og gjer alt grått! hrmf.. Skulle ikkje vore lov altså.. Men på fjella er det fortsatt kvitt og fint!

  Et bilde tatt i fjord:

  ÅÅÅ.. elsk

  Som dåkke sikkert forstår, så er eg veldig glad i snø! Men er kanskje ikkje så rart.. Familien min er en veldig glad i å stå på ski, og kvar vinterferie som eg kan huske, har eg vore i Sverige og stått på ski! Har stått på ski så lenge eg kan huske faktisk, og trur ikkje eg kunne overlevd en vinter uten ski og snø.

  Eg og Marit på veg oppi et skitrekk på Hämra i Sverige


  Har mykje å sjå fram til denne vinteren! Gler meg heilt sjukt til skitrekka opna og eg kan stå på snowboard og slalom! Får nytt snowboard i år også, hihi!

  Gledesbilde i snøen


  Elska vinteren! Sjønna meg ikkje på dei som ikkje lika snø altså.. hmm...

  Ser dåkke fram til vinteren?

  -Sigrid

   

 • Daffedag deluxe!  Idag sov eg til klokka va sånn cirka 2, drog på meg daffebuksa mi, fjerna sminka mi, lagde meg litt mat, og heiv meg ned i sofaen som eg har blitt limt fast til. I tre tima har eg berre såtte i sofaen og stirra ned på en iPadskjerm og litt på en dataskjerm, og kjem til å sitte her ei god stund til for no har eg nemmeleg tenkt å shoppe litt på nettet! Følte meg så deppa etter å ha komt heim igår etter firetimars shopping uten å ha kjøpt meg en einaste ting! (Noke som er veldig unormalt for meg å vere) .. så no skal eg ta igjen med å shoppe på nettet istaden! Hehe.


  Då stakk eg inni nettshoppingverda!

  -Sigrid

   

 • Til imorga:  - Lese til engelskprøve
  - Øve på presentasjon (+å lage presentasjonen) til norsk
  - Skrive på framføringa i naturfag

  SHIT!

   


  -Sigrid

   

 • God natt!!  (funka ikkje å legge ut noke bilde.. så må berre lage noke sjøl)

  (>^^)>  <(^^<)
  Noken som skjønna ka de er?


  God natt, sov søtt!

  -Sigrid

   

 • Borte bra, men heime best .. eeller??  Finally home<3 Sitte i godstolen og er godt pakka inn med klede.. og ej fryse og er trøtt. Er jo vandt med den gode varme sommartemperaturen som var i New York ej no!


  Godt pakka inn<3

  Har naturfagsframføring og norskframføring på onsdag, og har ikkje gjort noke på det enda, så burde kanskje komme igang no. Wish me good luck.. have no idea what to write..

  -Sigrid

 • The Phantom of The OperaAaaAAAaaaAAaaA  Klokka 8 i går satt ej, Marit og mamma og pappa inni salen til musikalen The Phantom of The Opera, og venta spent på korleis det skulle bli! Vi hadde kjøpt orkesterplassa, så vi hadde god utsikt til scena. Vi tenkte at ditte kunne umuli vere bedre enn filmen, for kordan kunne dei få med alle kulissene slik at det vart så bra?


  Haha.. flott av mej i bakgrunnen på bilde

  Salen


  Etter forestillinga såg ej bort på mamma, og då grein ho gledestårer, og tårene berre fortsatte å trille lenge, haha. Musikalen hadde jo gått langt over hinna sine forventninga! .. Egentlig mine og, men eg har ikkje sett heile filmen enda, så ej va ikkje sikker på ka ej skulle sjå.

  Musikalen var heilt fantastisk! Alle sceneskifta, musikken, sangarane, akodespelarane, kulissene, .. ALT! En av dei beste musikalane ej he sett! En klar seksar til den musikalen altså!! Er forresten den lengste varte musikalen som har gått på broadway noken gang.

  Kjøpte meg Phantom of The Opera-veske og plakat også! Så skal henge opp plakaten på nyerommet mitt når den tid kjem!

  Men no var det tid for soving! Godnatt!

  -Sigrid

   

 • MOMA - New York  Idag har vi vore på Museum of Modern Art igjen (MOMA)! Vi vart så facinerte av den som vi var på i Washington dc, at vi berre måtte fare på den i New York også.


  Det var 7 etasje
  New York i isopor
  Ej og Marit fann oss en fin vegg og hadde en liten fotoshoot
  Gooodnatt!!

  -Sigrid

   

 • New York - dagen i bilder

 • Les mer i arkivet Juni 2012 April 2012 Mars 2012
  Sigrid

  Sigrid

  Ditte er da bloggen min! Ej heite Sigrid, og er ei ganske så positiv jente! Her skrive ej om kvardagen, tanka og masse anna som eg føle for å skrive om :) Ej skrive på dialekt/nynorsk. e-postadressa mi: sigrid.oye.g@hotmail.com

  Kategorier


  Bilder Blogg Filmmelding Fotoshoot Header I HEART IT <3 Konkurranse Litt sakelige innlegg Mat Mobilblogg Musikk My closet Nattainnlegg REISE Skule Sommaren 2010 Sommaren 2011 Spørsmål/Svar Trening Video

  Arkiv


  Juni 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Oktober 2011 September 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010 August 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 April 2010 November 2009 Oktober 2009

  Siste innlegg


  Supersunne knekkebrød "Gratulerer med bestått teoriprøve" God morgen Ugle 20.04.2012 1 av 7 ferdig! En sånn der dag, du veit. Sommarslig I dag he ej ... Hadebra ferie, hallo kvardag!

  Lenker


  blogg.no

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  Norske blogger hits