Sigrid sin blogg -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Julestemningåå, en dag vi alle (iallefall eg) har venta lenge på! 1. søndag i advent! Er alltid like koselig. Idag tidleg (tidleg og tidleg.. i to-tida) hadde familien min koselig julefrokost og tente det første av fire lys!

No har eg akkurat komt heim frå å ha gått på skøyte sammen med noken venna på Rotevatnet! Var kjempekos! Og masse tryning.. eg som liksom trudde eg hadde blitt så flink, men eg datt en del ganga fordeom. Haha... . Så no har eg fått en fiin blåkul på kneet mitt<3... .

Men no er det middag! Svinesteik.. mmm

-Sigrid

 

 • Farsdag og kos!  Dette har vore en sjukt koslig dag. Einaste eg har gjort, er å slappe av!

  Dagen starta med at eg sto opp og gikk opp sammen med mamma og Marit og lagde frukost på senga til pappa sida det er farsdag idag ♥ Og i går var eg nede i gata og kjøpte gave til han også. GRATULERER ME FARSDAGEN PAPPA ♥

  Etter at han hadde pakka opp og alt vart litt kjedelig i lengda, så satt faktisk eg meg ned og strikka, av alle random ting eg kunne gjere. Så der satt eg i tre tima i strekk og bare strikka. Er sånn halveis på en vott, strikka ferdig en hals og er halveis på en sokk også, haha! Men det var ganske koslig da..

                                                                                             

  Når eg tenkte over kor lenge eg egentlig hadde såtte og strikka, gikk eg heller ut og stella buret til kanina siden eg måtte gjere det og. Men det tok jo ikkje noke lang tid, så etter det lasta eg og Marit ned et spel på iPadane og satt oss ned og har såtte der i kanskje over tre tima og bare holdt på med det.. (Bloons er det beste spele! Kom meg til level 105, men spele klikka så, ja...) Har forresten såtte forran peisen og, så no følast det ut som det brenne under føttene mine.

  -> Link til spelet <-  Det var vel dagen til no.. Då var det bare å gå inn på fronter og skjekke om eg har noke lekse til imorga.. (håpe eg ikkje har det). Så blir nok resten av dagen satt av til å rydde på rommet mitt som har blitt bomba ned igjen.. Huffamej..

  -Sigrid

   

 • Ny header!

  Ka du syns?

  -Sigrid

   

 • Dagen  Som vanlig starta dagen med å stå opp og lage seg klar til skulen, og deretter spurte ned bakkane for å nå skulen. Hadde naturfag dei to første timane idag, og det var sånn passe kjedelig.. som alltid. Og etter det, 2 tima spansk, kort pianotime og til slutt sangtime og ferdi med skulen for i dag (klokka 2)! Vi fikk avspasering i kor fordi vi hadde kirkekonsert på tirsdag. Wihi!

  Men no har eg tenkt å bare stenge ute alt som heite komunikasjonsmiddel og hive tankane mine inn i engelsk for å skrive stil til imorga. Må gjer nesten alt ferdig no også for å kunne få lov å vere me folk på kino og sjå "Trolljegeren" i kveld.. Jaaaja, veit eg er litt treig på å sjå den.. er den så bra som folk sei den er forresten??


  Random bilde som ej redigerte i sta.

  -Sigrid

   

 • Ny bestevenn!!  Aw.. you never let me down<3 og de beste er at du passa på alt for mej! Og helde på alt. Fins ikkje finare. Måtte leite lenge for å finne en sånn beauti som dej! moaah, love u<3  NOT

  Du er svart og kjedelig, og greit at du sperra inne skulebøkene for mej, men når du opna deg så opna du opp stressluka i meg.. utruuli unødvendig, Ransel.. FY DEJ! Og du burde kanskje snart ta deg en vask.. du lokta som gammal råtten matpakke som he låge der i ti veke. Fyy..

  Og no er de bare for meg å stupe oppi et hav av matteoppgåver, og øve til matteprøve til onsdag.

  - ett stykk irritert Sigrid

   

 • Fotoshoot, "Freaky crazy"  På fredag var eg i bursdagsselskap til Ada. Va kjempekjekt! Eg og Amanda hadde vore på Amfi og kjøpt ho gave tidligare på fredagen også. Vi kjøpte ho noken fine øredobba (som eg fikk lyst på sjøl), og ei svart skjorte (som eg også har lyst på sjøl, hehe). Uheldigvis likte ho det, så eg kunne ikkje bare stjele det uten at ho merka noke.. kjipt altså.

  Eg og Amanda hadde en liten fotoshoot i stova:

  Og litt andre bilde:


  Stemninga va på topp!!  MandaPandaen <3


  Jaaaah.. sånn går de når dåkke stjele kamerae mitt og teke mange bilde av dåkke sjøl, Ada og Martine! <3

  Og etter selskape vart eg med Amanda heim og overnatta me ho! Kjekkaste overnattinga eg har vore på på lenge! Vi hadde de superduperkjekt!

  Ka du syns om bilda? :D

  -Sigrid

   

 • 04.nov.2010  Har vore ein kjekk skuledag idag, me mange kjekke folk! Første og andre timen gjekk mest med på å sjå en film om verdensromme.. men trur egentli ingen i klassa fikk med seg så mykkje for -> første time + film = sove<3 Tredje og fjerde timen besto av spanskprøve! Vart faktisk ganske fornøgd med resultate av prøva! Håpe karakteren blir like bra.. Etter det hadde eg gitartime og pianotime (hadde ikkje øvd, men gjekk faktisk bra det og!) Og resten av skuledagen var det 2 tima fritime og 2 tima kor.

  Når eg skulle heim igjen så møtte eg på Martine og vart likesågodt med ho heim!


  <3

  Men no er det middag! Vi snakes

  -Sigrid • Les mer i arkivet Juni 2012 April 2012 Mars 2012
  Sigrid

  Sigrid

  Ditte er da bloggen min! Ej heite Sigrid, og er ei ganske så positiv jente! Her skrive ej om kvardagen, tanka og masse anna som eg føle for å skrive om :) Ej skrive på dialekt/nynorsk. e-postadressa mi: sigrid.oye.g@hotmail.com

  Kategorier


  Bilder Blogg Filmmelding Fotoshoot Header I HEART IT <3 Konkurranse Litt sakelige innlegg Mat Mobilblogg Musikk My closet Nattainnlegg REISE Skule Sommaren 2010 Sommaren 2011 Spørsmål/Svar Trening Video

  Arkiv


  Juni 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Oktober 2011 September 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010 August 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 April 2010 November 2009 Oktober 2009

  Siste innlegg


  Supersunne knekkebrød "Gratulerer med bestått teoriprøve" God morgen Ugle 20.04.2012 1 av 7 ferdig! En sånn der dag, du veit. Sommarslig I dag he ej ... Hadebra ferie, hallo kvardag!

  Lenker


  blogg.no

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  Norske blogger hits