Sigrid sin blogg -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Rebekka, here I come!No har eg nettopp spist middag..Pølse og potetsalat. Veldig enkel løsning idag fordi kotelettane smakte ikkje noke godt! Bruka egentlig å vere kjempegode. Menmen..

No skal eg bort til Rebekka! Ho har flytta inn i et nytt fint hus, så no er eg spent på kordan det ser ut! Skal ta med fotoapparat og ta masse bilde der. Kjem sikkert til å ta over 500 bilde, haha! Som alltid!


Rebekkaen min<3 og meg

Men no må eg berre hive på meg noken andre klede også fer eg!

-Sigrid

 • Stikkord:

  Jordbærsmoothie  Har nettopp laga meg kald (IMPROVISERT)jordbærsmoothie og ser på House på tv.. chill!

  Du trenge:
  -10 Jordbær
  - 8 Isbita
  - 4 kule vaniljeis
  - 1/2 dl. melis
  - 1 dl. vaniljesaus
  - 3 dl. melk
  - 1/2 dl. Sukker
  - 1 Smoothiemaskin

  (Funka ikkje å snu bilde)


  Ta alle ingrediensene i maskina, bortsett frå 3 isbita. Bland alt. Når det er blanda ut tar du det i ei mugge og ta dei siste isbitane oppi. (Viss du vil ha smoothien kald, kan du sette den ei stund i kjøleskapet).

  Eg syns smoothien vart veldig god,men også veldig søt, så viss du ikkje lika så søte ting kan du ta mindre melis og sukker i.

  Perfekt smoothie til varme dagar, og når du vil ha noke god drikke når du ser på tv eller film!

  Gjekk forresten berre ca.5 minutt å lage den!


  Skal du prøve oppskrifta?

  -Sigrid

  Når en krydderkakerbaker baker krydderkakekaker!  Når en krydderkakebaker baker krydderkakekaker tar han først en teskje sukker og en kilo med saltin!
   
  Haha, typisk feil i sånne barneseria! En kilo salt istadenfor en kilo sukker. Men eg har nemmeleg baka kake til jobben! Og som dåkke sikkert forsto, så er det krydderkake! Og det er første gang eg har baka krydderkake, så det var spennande når eg skulle prøvespise den! Den var kjempegod syns no eg!

  Eg brukte denne oppskrifta:

  Ingredienser:

  200 g smør
  1 liter kefir
  500 g sukker
  650 g Kveitemjøl
  4 ts natron
  2 ts kanel
  2 ts kardemomme
  1 ts vaniljesukker
  0,5 ts ingefær
  0,5 ts muskat

  Ostekrem:
  200 g kremost (f.eks. Philadelfia)
  150 g smør
  2 dl melis
  2 ss vaniljesukker

  Fremgangsmåte:

  • Smelt og avkjøl smøret

   

  • Ha sukkeret i en stor bakebolle.
  • Bland i kefir.
  • Tilsett natron og rør godt.
  • Ha så i alt krydderet og det avkjølte smøret.

   

  • Bland til slutt i kveitemjøllet og rør deiga sammen til den er jevn og klumpfri.  Hell deiga i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Steik kaka midt i ovnen ved 180°C i 35 min. Avkjøl kaka helit i forma. Ta kaka ut av formen og fjern bakepapiret.
  Kremmen:

  -Rør sammen mjukt smør og melis.
  -Tilsett så vaniljesukker og kremost og pisk ostekremen raskt sammen. 
  -Ta ostekremen over kaka.
  FERDIIII!!

  Neida, hehe... må ta det utover kaka også!

  Og til slutt!!!!

  ..MAULE RESTEN AV DEIGAA!! Beste delen!

  Kristin vart litt fornerma når ho såg at eg ikkje hadde nevnt at eg jobbar sammen med ho, så då sei eg det no! Ho som foreslo at man skulle lage kake kvar sin gang også!

  Ka du syns om kaka??

  -Sigrid

  Gørrtrøtt og ålsliten  Litt random med gørr og ål i overskrifta, haha.

  Men dette er altså den andre veka eg jobbar. Har jobba i 8 dagar no,og har 7 igjen.. Wjjkglb,blæ. Jaja, vart litt kjekkare denne veka, fordi vi ikkje sitte på knea heile tida og luka i pissregnet! No er det litt meir variert med tredklipping, grasklipping, okay.. kanskje litt luking fortsatt, vasking, fikse med blomstra, og kanskje noke meir som eg ikkje huska..  Eg var litt uinspirert heilt fram til i går.. Gjett ka eg fann ut?! Eg tjenar ikkje berre 85 kroner som eg trudde heile tida! Eg tjenar faktisk 105 kroner i timen! Det var ein skikkelig "vekkar" for meg, og no har eg meir å jobbe for også! Gler meg sånn til eg skal til New York igjen blir tredje gang det, hehe, men uannsett... når eg er i New York skal eg kjøpe meg masse nytt!
  Viss eg ikkje er trøtt og uinspirert den dagen vi skal shoppe, kjem eg til å ha minst dobbelt på mange posa som ditte!  Noke anna som gjorde meg litt meir inspirert, var etter den dagen vi kjøpte oss is og brus! Skikkelig tidsfordriv, hoho! Og i dag kjøpte vi meir is og til og med gelè med vaniljesaus på! Vi har også sånn at det er kvar sin gang å lage kake, så no skal eg lage krydderkake eller gulrotkake til imorga til oss flinke gartnarane! Han Helge ("Sjefen" våra) har tenkt å feite oss opp når vi er der! Virka iallefall sånn, haha! Vi har forresten fått oss nytt kjøleskap, med frysar, på pauserommet, så no kan vi kjøpe is for å ha ståande der også!


  Eg gjekk litt berserk med hagesaksa idag, men treda vart jo fine da? Syns du ikkje? Thihi

  -Sigrid

 • Stikkord:

  Heilprofesjonelt SPA!  I dag har eg vore på SPA! Hehe. Heilprofesjonelt! Koslig stemning, musikk, stearinlys, pedikyr og meir...


  Neida. Det var berre den søtaste søstra som hadde planlagt at ho skulle lage til SPA for meg når eg kom heim frå jobb i dag!

  Eg fekk ansiktsmaske òg.

  Med agurk..

  Og no er eg så stappa full med krem og hudprodukt som det går ann å bli! Og neglane mine er glatte, og no er eg ganske trøtt, såå...

  ... Godnatt!!

  -Sigrid   

  Bø Sommarland  Overskrifta sei vel ganske mykje, men eg kan fortelle litt. Etter ei lang veke i Oslo tok vi turen mot sørvest mot BØ! Vart du skræmt nu? Haha, neida. Men der campa vi og hadde det koseleg, og dagen etter for vi til sommarlandet! Wihu! Vi hadde allerede biletta som vart kjøpt for halv pris eller noke på Tusenfryd, så da var det berre å traske seg rett inn i parken forbi alle køene! Mowhaha!  Dei har sånne store rør som man kan fylle på med slush, så da kjøpte vi likegjerne to (sjølom det var ganske dyrt)

  (Eg, Marit og Kristin står til høgre for SlushFabrikken)

  Kan du sjå oss galningane i vatnet??


  Haha! Måtte berre!

  Bart Simpson med Bart Simpson t-skjorte! Hoho!  Den nye vannsklia har blitt min nye favoritt på sommarlandet iallefall! Kjempekjekt og vatnet er til og med varmt (i forhold til andre vannsklie der. I Supersplashen var det kaldt vatten.)

  Man ligge oppå ei "matte" ,eller ka eg skal kalle det, og så er det på ein måte om og gjere å komme først ned.

  Og det er ikkje berre å komme seg heimafrå vi er treige med...

  ... vi er også ekspertar på å vere dei siste ut frå fornøyelsesparkar og badeland også!


  Kjekkaste leikeplassen!  Og en ting til! ...

  .. Koffor ha eit "ikkje parker her" skilt når det er uti grøfta rett att med vegen?? Parkering forbode i grøfta?

  Når vi kom tilbake til campingen var det uimotståeleg å prøve minigolf!


  Djup konsentrasjon!


  Eg klarte faktisk å få nedi ballen frå den avstanda!

  Glederslatter!


  -Sigrid

  TUSENFRYD!  10. juli var bursdagen min, og da for eg og familien på TUSENFRYD! Wihu! 

  Først på dagen så fekk eg fin campingfrukost (muffins og nudla, sjøl om eg ikkje lika nudla), og litt etter frukosten fekk eg noken gave! Tidlegare når vi haddevore i Sverige så fann eg meg noken kjempefine mørkebrunegladiatorsko, så da vart det bursdagsgåva fra Kristin! TUSEN TAKK! Hihi.

  Gavene eg fekk då

  Fekk miley-cden :D

  Etter frukosten dro vi rett til Tusenfryd for å fryde oss der! Thihi


  Sverre-huska

  Vi har på en måte en tradisjon at kvar gang vi er på ein fornøyelsepark, skal vi ta Sverre-huska først!

  Vi måtte sjølfølgelig også ta den nye berg-og-dalbana som hadde komt!

  Den var kjempekjekk! Men dei i U.S.A. er tusen ganga bedre!

  Og litt etter prøvde vi radiobilane! Haha,eg dreiv å kjæsja inni mamma heile tida.


  TunderCoaster


  Min nye elsk på Tusenfryd<3 Spin spider

  Drit kjekk!


  Super splash!


  Syns littsynd på han som sto der då, haha!  Stupeshow! Råstilig.. dei va kjempeflinke,og det høgste dei hoppa var over 30 meter! hadde aldri turt det!


  Og til slutt måtte vi jo friske opp minna litt og gå evetyrstien! Trollet i bukkende bruse!

  Trollet som egentli skulle ver skummelt var ikkje det,det var søstertrollet som var skumlast!!
  Og det var det. Fekk lyst å fare tilbake igjen no når eg skirve om det.

  Men no skal eg lage meg klar til å fare på kino sammen med Amanda, Martine og Adrian!

  Hadebraa

  -Sigrid

  Første dag på jobben!  No har eg nettopp (Eller... for tre tima sida) komt heim frå den første dagen på sommarjobben min! 

  Ei lita gjettekonkuranse: Ka jobba eg som?? Hint: Slitsomt, sitte på kne mesteparten av dagen, blomster, gras... var sikkert nok hint! Eg jobbar nemmelig som ... wait for it!...


  .... GARTNAR!! Haha! Kjekkaste yrke du kan ha! (Not)

  Første eg måtte gjere var å tømme tømme søppel og plukke opp det søppelet som låg rundt på sjukehusplassen. Jippi! (Ingen får lov å kaste frå seg søppel der samtidig som eg jobbar der!)

  Det begynte å regne etter at vi hadde tatt søppelet, og da måtte eg finne meg regntøy... meen sjølvfølgelig hadde dei ikkje noken støvla som passa til meg og den lisje foten min, så da måtte eg og en som jobba der fare på handlerunde! Alle dei mennene som jobba der brumma jo når dei snakka også, så det er vanskelig å skulle føre en samtale med en av dei! Haha! Så turen til butikken vart tre ganga lengre enn den burde vert!

  Jaja.. men nok preik om arbeidsdagen no! Kan fotelle meir imorga! Skal jo jobbe i to eller tre veke, og kan fordele "informasjonen" litt meir utover! Men no skal eg og Martine ut til Amanda og kose oss der! Dei skal foteller om turen til Tyrkia og! Martine sa i telefonen at det var noke med en mann som va så ekkel, haha, gler meg!

  -Sigrid
 • Stikkord:

  Campinglivet på Ekeberg camping  Lenge sida sist no! Meen eg har nemmeleg vore på telttur med familien, og det var en del plassa der dei ikkje hadde internett, så det var litt vanskeleg å skulle blogge noke då! Eg kjem til å dele opp "hendingane/opplevelsane" inn i noken innlegg slik at dette innlegget ikkje blir så utrulig langt.

  Etter at vi hadde vore i Sverige for vi til Oslo. Vi fant oss en fin campingplass som heite Ekeberg med utsikt over heeeiiile (eller iallefall en stor del) av Oslo! Vi var på den campingen i fem dagar, og i den tida hadde eg bursdag og vi for på Tusenfryd! (Fortelle meir om det i et anna innlegg)

  Når vi kom til campingen var der kjempemange...

  meeen etterkvart for nesten alle på nedsida av oss, hehe!

  Det flotte teltet vora!

  (Eg står heilt bakerst der oppå steinen)

  En dag det regna tok vi like så godt å grilla under en parasoll!

  Fønka fett de! Haha!


  Samtidig som vi var der cruisa vi litt rundt, og en av turane gjekk til Sognsvatnet! En kjmpefin plass der en kan bade og sole seg og spele volleyball og masse meir!

  Haha, eg måtte på do, og overdreiv litt på bildet! Trur ho marit skulle herme etter meg eller noke!

  Campingplassen var kjempefin og det var varmt nesten heile tida! Men det var en kveld da det kjempetordenvèret kom rett over campingplassen! Himmelen blinka heile tida, nesten kontinuerlig, og det dundra kjempehøgt! Vi søkte heldigvis ly i bilen og sov der noken tima før vi gjekk inn igjen i teltet! Leste om tordenvèret i avisa dagen etter, hehe.

  -Sigrid


  TELTTUREN  Da var  teltet nesten ferdigpakka og turen går mot Oslo og TUSENFRYYD på grunn av mykje vind og dårleg vèr i sikte der vi er no! Men teltet skal vere nede FØR klokka 12, og da må vi ha fåre, viss ikkje må vi betale for ei natt til! Kjeme familien Gjersdal til å klare å nå tidsfristen? Og ka skjer vidare???         Damdamdamdamdaaaaaaaam!!

  Fortsettelse førlger!!  ...


  -Sigrid


  http://jentatilharald.blogg.no/
  http://turidrachelbraathen.blogg.no/
 • Stikkord:
  Les mer i arkivet Juni 2012 April 2012 Mars 2012
  Sigrid

  Sigrid

  Ditte er da bloggen min! Ej heite Sigrid, og er ei ganske så positiv jente! Her skrive ej om kvardagen, tanka og masse anna som eg føle for å skrive om :) Ej skrive på dialekt/nynorsk. e-postadressa mi: sigrid.oye.g@hotmail.com

  Kategorier


  Bilder Blogg Filmmelding Fotoshoot Header I HEART IT <3 Konkurranse Litt sakelige innlegg Mat Mobilblogg Musikk My closet Nattainnlegg REISE Skule Sommaren 2010 Sommaren 2011 Spørsmål/Svar Trening Video

  Arkiv


  Juni 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Oktober 2011 September 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010 August 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 April 2010 November 2009 Oktober 2009

  Siste innlegg


  Supersunne knekkebrød "Gratulerer med bestått teoriprøve" God morgen Ugle 20.04.2012 1 av 7 ferdig! En sånn der dag, du veit. Sommarslig I dag he ej ... Hadebra ferie, hallo kvardag!

  Lenker


  blogg.no

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  bloglovin Norske blogger hits